Home

Josefinas djurgården

Josefina, Stockholm: Se 267 objektiva omdömen av Josefina, som fått betyg 3 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 992 av 3 259 restauranger i Stockholm Josefina Uteservering. Djupa soffor, palmer och plats för 1 000 personer. Uteserveringen på Josefina är en av stans största och här finns dessutom en pool med tillhörande solstolar. Stället har flera lounger och barer där man både kan äta och dricka ikapp med sommarsolen I Josefinas vackra festvåning arrangerar vi Bröllop, födelsefester och disputationer. Vi hjälper ditt företag med kick-off, och alla typer av events och konferenser. Hos oss kan du även boka ditt julbord eller din vinterfest, med utsikt mot kungliga slottet. Josefinas eleganta lokaler är mångsidiga, och allt är möjligt Festvåningen på Restaurang Josefina inspireras av Drottning Josefina, som anlände till Kunliga Djurgården juni 1823, där åtta vita hästar förspända galavagn och kronprins Oscar väntade. Därför har vi valt namnet Restaurang Josefina, vi tyckte det passade bra då Drottningen hade ett stort intresse för Djurgården - precis som vi har Josefina i Stockholm. Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork

Djupa soffor, palmer och plats för 1000 personer. Uteserveringen på Josefina är en av stans största och här finns dessutom en pool med tillhörande solstolar. Stället har flera lounger och barer där man både kan äta och dricka ikapp med sommarsolen Välkommen till Josefinas julbord på Kungliga Djurgården. Julen är speciell för oss på Josefina. Det är en tid då vi vill värna om en av de allra finaste traditionerna vi har - julbordet Josefina Galärvarvsvägen 10 STOCKHOLM Tel: 08-664 10 04. Visa mer Hemsida Skicka bokningförfrågan

Josefinas Djurgården. Posted augusti 3, 2019 augusti 3, 2019 emmajennies.se. 0. SHARES. Share Tweet. God morgon älsklingar <3 Inatt sov jag klockan runt, nästintill i alla fall hehe. Så skönt att inte behöva gå upp, att ha någont id att passa och så vidare josefinas Djurgården, Stockholm, Sweden. 139 likes · 4,117 were here. Restauran Josefinas Julbord . Välkommen till Josefinas julbord på Kungliga Djurgården. Julen är speciell för oss på Josefina. Det är en tid då vi vill värna om en av de allra finaste traditionerna vi har i vårt land - julbordet Djurgarden & Djurgardsbrunn . The island of Djurgården and its northern mainland extension, Djurgårdsbrunn, impress with a mix of nature and an abundance of museums, while being located in walking distance to Stockholm's city center. Djurgården not only invites visitors to tak

JOSEFINA, Stockholm - Omdömen om restauranger - Tripadviso

Josefinas Julbord 2020 - Galärvarvsvägen 10, 115 21 Stockholm - 23 De önskar er alla varmt välkomna till Kungliga Djurgården och till Josefina, oavsett om det är för dig, din käraste, din familj, större sällskap, grupper eller varför inte hela företaget Dela den här lokalenVälkommen till Josefinas på Djurgården med obegränsade möjligheter! Josefinas eleganta lokaler är mångsidiga, och allt är möjligt. Ni kan välja mellan mingel, sittande middag eller buffé. I vår lounge har vi full utrustning för den mer livande [ Mitt i grönskan på Kungliga Djurgården erbjuder vi på Rosendals Wärdshus er möjligheten att tillbringa en dag eller kväll med fokus på vällagad mat i en vacker historisk miljö.Vi arrangerar allt från bröllop och konferenser till vin & champagneprovningar, varulanseringar & event Josefinas Julbord . Julen är speciell för oss på Josefina. Det är en tid då vi vill värna om en av de allra finaste traditionerna vi har i vårt land - julbordet. Med det som bakgrund erbjuder vi ett julbord som är något utöver det vanliga - fyllt med klassiker, specialiteter och era oväntade överraskningar

2,505 Posts - See Instagram photos and videos taken at 'Josefinas - Kungliga Djurgården' Josefina är stället att gå till en riktigt härlig sommardag. Restaurangen som har sitt läge på Djurgården är även en populär bar då uteserveringen fylls lätt och snabbt. Det serveras drinkar i en miljö med palmer som ger en känsla av att du befinner dig utomlands på St tropez eller Ibiza Nr 2 av 2 restauranger i Djurgården 238 omdömen. Djurgårdsvägen 38-40 . 0,3 km från Josefina På idylliska Djurgården, men ändå i nära anslutning till storstadens puls, ligger Villa Godthem, en unik grosshandlarvilla i schweizerstil från slutet av 1800-talet. Det är det klassisk

Josefina Uteservering - Restaurang, Bar - Djurgården

  1. nen
  2. - Hazeliusbacken 20, 115 21 Stockholm, Djurgården - Julbordet på Hasselbacken är något för alla, vare sig man är ute efter det traditionella med svenska julklassiker som köttbullar och Janssons frestelse, Josefinas Julbord 2020 - Galärvarvsvägen 10, 115 21.
  3. Josefinas Dagsfest För Vuxna..så hette gårdagens suveräna dans- och roséfest ute på Jossan, Kungliga Djurgården. Väder i Medelhavsklass, musik från alla årtionden från 70-tal och framåt, fullsatt och idel glada nunor
  4. Jo1sefinas på Djurgården firar 5 år. Sid av 2 <<< Till Innehåll Foto:Peter Ortvik, Frontface.se, Nikon D7000. <<< Till Innehål
  5. Josefina på Djurgården har en av Stockholms största och mest populära uteserveringar, och det är lätt att förstå vad det är som lockar. Utöver att vara ett aw-ställe har Josefina mer att erbjuda - dagsfester och event med tema arrangeras av Josefinas eget nöjesteam

Josefinas - festvåning - Djurgården

belÄget vid vattnet nedanfÖr bron Över till lummiga djurgÅrden ser vi pÅ strandbryggan till att skapa ett vattenhÅl dÄr mat, dryck och musik Är varandras bÄsta vÄnner. vÄlkomna Dyrt och dåligt kaffe på Josefinas sommaröppna brunch. Kafékommissionen är mer förtjust i miljön än maten på den gigantiska uteserveringen på Djurgården

Restaurang Josefina - Se bilderna och boka enkelt - Venuu

Josefina i Stockholm - Restaurangens meny, öppettider

  1. RECENSION. Bakom Nordiska museet ligger restaurang Josefina. Fantastiskt läge, galen inredning och proffsigt trevlig personal. Maten uppfyller förväntningarna men är omotiverat dyr
  2. På Kungliga Djurgården bakom Nordiska museet finner ni den mycket välkända lokalen Josefina med sitt fantastiska läge och utsikt över Nybroviken samt Djurgårdskanalen. Josefina är mest känd för sina storslagna sommarfester men har inför säsong 2016 bestämt sig för att förlänga säsongen. Detta är den rätta lokalen för sällskap som inte vill vara inne mitt i city. Välkomna.
  3. Glorias 50+ DISCO JOSEFINA 20 aug 2021 på Josefina i Stockholm den 20 augusti - Tickster.co

11.9k Followers, 1 Following, 113 Posts - See Instagram photos and videos from Josefina (@josefinasthlm Josefina Maximiliana Eugenia Napoleona av Leuchtenberg, född den 14 mars 1807 i Milano, död 7 juni 1876 i Stockholm, var Sveriges och Norges drottning 1844-1859. Hon var gift med kung Oscar I.. Josefina var äldsta dotter i syskonskaran, prinsessa av Bologna från födelsen och från 1813 hertiginna av Galliera i egen rätt. Hennes far var den franske generalen Eugène de Beauharnais, styv.

Josefina - Cocktailbar - Djurgården, Stockholm - Thatsu

Vi har vidtagit rigorösa åtgärder när det kommer till såväl hygien som säkerhetsavstånd för att skapa en så trygg miljö som möjligt för både gäster och personal Julbord taggade med: Djurgården. Josefinas Julbord. Julen är speciell för oss på Josefina. Det är en tid då vi vill värna om en av de allra finaste traditionerna vi har i vårt land - julbordet. Visa Info. Klassiskt Julbord på Villa Källhagen. När.

Ute på Djurgården hittar ni Josefinas som är en stor känd bar och restaurang som ligger nära vattnet. Den ligger nära både Junibacken, Skansen, Gröna Lund och Aquaria. Det är verkligen super mysigt där, så efter vårt besök på Junibacken gick vi förbi och tog ett varsitt glas vin och njöt av den vackra utsikten och solskenet i de härliga sofforna Ute på Djurgården hittar ni Josefinas som är en stor känd bar och restaurang som ligger nära vattnet. Den ligger nära både Junibacken, Skansen, Gröna Lund och Aquaria. Det är verkligen super mysigt där, så efter vårt besök på Junibacken gick vi förbi och tog ett varsitt glas vin och njöt av den va

Josefina - 19 Photos & 22 Reviews - Restaurants

Julbord på Djurgården Julbordsportale

Samarbete mellan Djurgårdens restauranger. 20 restauranger på Djurgården inleder ett unikt samarbete där gästerna får rabatt på nästa restaurangbesök. Genom att visa upp kvittot från den förra restaurangen får man som gäst 10% rabatt på notan på nästa restaurang man kommer till - av dessa 20 såklart Det finns ju så mycket härliga restauranger i Stockholm, Josefinas på Djurgården är en av dom. Där hade jag och den här sköna bönan en härlig kväll i solen. Lite palmer och havsutsikt, man kan nästan tro att man är utomlands. Ska ni till Stockholm i sommar så är restaurangen värd ett besök. Mer Här hittar du alla pizzerior nära Djurgården. (Fler än 10 pizzerior.) Se betyg, recensioner och bilder Dagsfester, lounger, livemusik och party på terasser och tak — stans sommarklubbar är laddade till tänderna inför årets säsong. Josefina sommaren runt hörnet är det nu dags för stans sommarklubbar att öppna upp sina portar Josefinas - Kungliga Djurgården trender och populära evenemang. Inga händelser. Nya händelser i Josefinas - Kungliga Djurgården. Inga händelser. Josefinas - Kungliga Djurgården evenemangskalender. populära evenemang. Exe Hammer Challenge 2020 'Open venue' 2 hr Baby & Child first aid 'Garden class.

Tänkte bara tipsa alla om att Stockholms bästa uteservering öppnade i veckan. Josefinas på djurgården. Perfekt ställe för AW soliga dagar. Det känns inte direkt som jag är i Stockholm då jag är där utan snarare något coolt ställe efter medelhavet. Det är som att vara på semester med rosé, after beach och coola människo RECENSION. Med palmer, vita soffor och ljuskronor lockar Josefina på Djurgården ett visst klientel. Krogguiden anar dock att många går hit mer för att se och att synas än för maten Ett litet besök på Josefinas på Djurgården.. Jag och mallan tog en liten sväng till Josefinas.. supermysigt ställe.. dit ska jag gå nästa helg och mysa i sittsäckarna och låtsas vara på nån playa ; ) Ge mig tur med vädret bara.. please. Upplagd av Anna kl. 12:51

Josefinas Djurgården - Emma Jennie blogg / Lifestyl

Josefinas! 2012-05-16 - 19:50 Efter gårdagens långa plåtning hemma hos mig, så åkte jag och Jessica som sagt in till sommarinvigningen av underbar a Josefinas ute på Djurgården Under torsdagen fick blockaden mot restaurang Josefina på Djurgården besök av en grupp unga män iklädda kampsortsjackor märkta Superior Fighting. Sedan korsade kampsportarna blockadlinjen - för att knäppa på sig ordningsvaktsbrickor och förena sig med Josefinas tjugo man starka vaktstyrka

Josefinas På numera klassiska uteserveringen Josefinas på Djurgården får du en rejäl dos av loungig medelhavskänsla. Luta dig tillbaka i en fåtölj under palmerna och blicka ut över havet medan du njuter av en somrig drink White party dagfest på Josefinas, Lördagen 27 Maj. Läs mer. måndag. 08. maj. Nyheter. WE´RE OPEN. Välkommen att uppleva Kungliga Djurgårdens bästa uteservering, restaurang & lounge Reviews, opening hours and information about Josefina (Restaurant, Bar, Event venue), Galärvarvsvägen 10 in Stockholm. Thatsup guides you to find the best places in town. Here you get both our and our readers' best local tips

josefinas Djurgården - Stockholm, Sweden - Restaurant, Bar

[INSPIRATION BOX]©: St Tropez, beige & blue hues

Julbord på Josefina - STOCKHOLM Julbordsportale

Över 300 personer hade letat sig till restaurang Josefina på Djurgården när Dustin sparkade igång sommaren. Förutom sedvanligt rosémingel bjöds det även på både middag och underhållning i form av Johan Rheborg. Dessutom anordnade Dustin tävlingar där vuxna it-människor fick skratta ihop tillsammans Efter gårdagens långa plåtning hemma hos mig, så åkte jag och Jessica som sagt in till sommarinvigningen av underbara Josefinas ute på Djurgården!. Väl där mötte vi upp våra vänner Kina och Carlos som redan var där när vi kom!. Jag hade klänning från min EGEN DESIGN, Skärp YSL, Skor från Top Shop, Väska Chanel och Jacka från COLMAR.. Josefinas på Djurgården var platsen och vi var där. Annons. Sommarsnygga kändisar på Plaza Kvinnas kalas . Created with Sketch. Av: Maria Roswall . i Vimmel. 9 augusti, 2019. Kvällens klädkod Lemonade gillades av.

[INSPIRATION BOX]©: W Hotel, Barcelona

Josefinas På Kungliga Djurgården 17m. Josefinas Uteservering 19m. Dagsfesten 19m. Stockholm Gay Club 19m. Show more. Vasa Glasskiosk 19m. Toan På Josefinas 23m. Josefina's 23m. Josefinas Woohooo 23m. Restaurang Josefina Djurgården 24m. The 'Swedes Can't Make Boats' Vasa Museum 28m. Junibacken Fest & Möten 28m Efterfesten hölls på Josefinas på Djurgården. Under kvällen bjöds det bland annat på helgrillad gris. Många stod i kö för att få smaka köttet. På efterfesten sprang vi in i Mårten Klingberg, Bengt Braskered och Marie Robertson som njöt av god mat och dryck. Vi hittade också Börje och Birgitta Ahlstedt på den trevliga efterfesten

JOSEFINA, Stockholm - Djurgarden & Djurgardsbrunn

Plats: Galärfältet Djurgården. Nedanför Josefinas och framför vasamuseet. Tid: 24-26 maj. Öppet 11-19 fredag. 10-20 lördag. 10-17 söndag. Vi gjorde ett filmat reportage från mässan som du kan se här: Vill du hellre titta på YouTube - klicka här Ta 7:ans spårvagn ut på Djurgården. Promenera några hundra meter och du är i paradiset. Äppelträd, gräsmattor att ha picknick på, rosor, pioner, växthus. Köp kaffe och kanelbulle eller lunch i växthuset (räkna med att du kan få köa, men detta är ingen plats för stress) och bär med dig brickan ut bland de knotiga äppelträden Josefinas Här satsar man främst på Sveriges matcher. Adress: Galärvarvsvägen 10, Djurgården. Gården Stureplansgruppens korg Supper flyttar ut på den stora grusplanen på Norra bantorget. Visar de VM här? Jajemän. Adress: Norra bantorget, City STOCKHOLM. Saknar ni de sköna gaynätterna på Kungliga Djurgården? Söndagen den 19 juli har ni chansen igen. Nu på flotta Josefinas stora uteservering. - Vi har fått er erbjudande om att göra ett samarbete med Josefinas ute på Kungliga Djurgården, berättar Erik Engebretsen och Peter Sandkvist för QX. - Det blir en sommarsatsning vart vi [ Mys i solen på Josefinas. 1 juni 2009 - 16:33 / Life & thoughts 76 kommentarer. Vilken mysig måndag. Efter att Maria och jag hade lunchat på Zanzibar på Norrmalmstorg så tog vi en taxi till Josefinas på Djurgården och träffade mitt ex Linus och hans vänner som satt och surplade rosé och solade. Väldigt trevligt

Svettigt & hett – King Kong är redo för Pride – QX[INSPIRATION BOX]©: Pink blossom - Gothenburg, Sweden

Glorias 50+ DISCO JOSEFINA 28 aug 2020 på Josefina i Stockholm den 28 augusti - Tickster.co Djurgården förskönas. Exempelvis blev firandet av kronprinsessan Josefinas namnsdag den 21 augusti under några år en återkommande folkfest som lockade stora skaror så till den grad att insändare i tidningarna börjar klaga på skuffande, trampande och trängande Josefina Djurgarden. Loading... Unsubscribe from Josefina Djurgarden? Josefinas Grand Opening Party- VLOGG - Duration: 7:18. Emmatigers Recommended for you. 7:18 FH 05 JOSEFINAS. Vimmel · 30 Maj. Translate to English Ins deutsche übersetzen Traduire en français Visa på svenska (0) OM VIMMELPRINSESSAN. På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester

  • Samhällsekonomiska kretsloppet.
  • Grand slam prize money.
  • Nalen program.
  • Nagellack billigt.
  • Husdjur dör barn.
  • München tourismus prospekte bestellen.
  • Mjältinfarkt orsak.
  • Rvlt jacket heavy.
  • Nest brandvarnare homekit.
  • Thuja brun inuti.
  • Rödgul taggsvamp.
  • Kronfönster webshop.
  • Brobyggarna sammanfattning.
  • Schönbrunn slottsfilharmoniker wien.
  • Costa blanca vs costa del sol.
  • King kong dreamfilm.
  • Ryan johansen.
  • Geukahuset arlöv.
  • Ljudlös iphone 6.
  • Intern kommunikationsplan.
  • Sjörövardräkt barn.
  • Spåra paket från ebay.
  • Turmeric översätt.
  • Korpen minisim gotland.
  • Mit fifa 18 geld verdienen.
  • Hamilton ventura.
  • En 60204 1:2006.
  • Cheap vegetarian recipes.
  • Duo discus fes.
  • Dibs kortbetalning problem.
  • Lärandeteorier wikipedia.
  • High school musical full movie svenska.
  • Hasslarp fabrik.
  • Supernatural countdown.
  • Loppis mjölby skänningevägen.
  • Insomnia sjukdom.
  • Moon ö.
  • Vaniljpulver ica maxi.
  • Janssens tanzpalast geburtstag.
  • Mons kallentoft leon.
  • Träningshoodie dam.